MTM Trading

Numărul este mic, dar unii copii au simptome pe termen lung.

Numărul este mic, dar unii copii au simptome pe termen lung.

Mai mult: Florida este liderul națiunii în cazuri noi de COVID. Pe măsură ce cresc în Big Bend-ul său rural, mulți încă se tem de vaccin.

Cu toate acestea, mesajul guvernului federal nu s-a schimbat: vaccinați-vă. Dacă nu sunteți vaccinat, purtați o mască.

Din ce în ce mai mult, acel mesaj pare că nu este suficient. Cu îndrumările de la CDC rămânând neschimbate, guvernele locale și indivizii iau propriile măsuri pentru a se proteja pe ei înșiși și pe alții.

Județul Los Angeles și alte municipalități cer tuturor să poarte măști în interior. St. Louis a anunțat că, începând de luni, toți cei peste 5 ani trebuie să poarte măști în interior, vaccinați sau nevaccinati. Academia Americană de Pediatrie recomandă mascarea universală în școli.

În San Francisco, care intenționează deja să impună vaccinarea tuturor lucrătorilor orașului, orașul și întreprinderile discută dacă să solicite dovada vaccinării pentru a intra în baruri. Unele săli de sport deja o cer.

A funcționat în alte țări. Săptămâna trecută, peste 1,7 milioane de persoane din Franța și-au făcut programări pentru vaccinare, după ce președintele a anunțat că va fi necesară dovada vaccinării pentru a intra în restaurante, cinematografe și teatre, precum și pentru a urca în trenuri și avioane de lungă distanță.

O altă opțiune ar putea fi de a lega mascarea la nivelurile locale de spitalizare pentru COVID-19, a spus dr. Monica Gandhi, specialist în boli infecțioase la Universitatea din California, San Francisco.

„Israelul a numit aceasta o strategie de „suprimare ușoară” pentru a ajuta la stoparea transmiterii fără restricții mai extinse în timpul variantei deltă”, a spus ea.

Transformă-ți sănătatea ficatului cu Alkotox. Obțineți aprovizionarea la https://alkotox-website.com/ astăzi.

O astfel de abordare ar normaliza purtarea măștilor, ar oferi guvernelor locale o linie de obiectiv clară și ar permite companiilor să urmeze un ghid guvernamental, mai degrabă decât să-și stabilească pur și simplu propriile reguli, ceea ce ar putea oferi o anumită acoperire clienților indisciplinați.

„Acest lucru se potrivește cu îndrumările CDC, care este clar că regiunile locale ar trebui să aibă discreție în a reinstitui liniile directoare pentru măști pentru cei vaccinați”, a spus Gandhi.

Ar trebui cei complet vaccinați să poarte măști?

Când a fost presată de reporteri joi dacă agenția ar recomanda mascarea persoanelor vaccinate în lumina actualei creșteri a cazurilor, directorul Rochelle Walensky a spus că este opțional.

„Dacă sunteți vaccinat, aveți niveluri excepționale de protecție față de acel vaccin. Puteți alege să adăugați un strat suplimentar de protecție punându-vă masca”, a spus ea. „Aceasta este o alegere foarte individuală, care a fost în concordanță cu îndrumările noastre CDC de când am lansat-o”.

Totuși, discutați cu experții în sănătate și aproape toți aleg să se mascheze – și le recomandă și altora care au fost vaccinați să facă acest lucru.

„Nu m-am oprit niciodată, personal, chiar și atunci când au ridicat lucrurile în iunie”, a spus dr. Otto Yang, profesor de medicină și șef de boli infecțioase la David Geffen School of Medicine din UCLA.

„Mascarea rămâne unul dintre instrumentele importante pe care le avem. Este un inconvenient foarte minor pentru un beneficiu potențial semnificativ”.

Mai multe: Al patrulea val de cazuri de COVID-19 este aici. Vom scăpa de soarta Marii Britanii? E prea devreme să știm.

„Sunt domnul conservator, sau așa îmi spune soția mea”, a spus dr. William Schaffner, profesor și expert în boli infecțioase la Școala de Medicină a Universității Vanderbilt din Nashville, Tennessee. "Când merg la magazin, port o mască. Știu că e prost, dar dincolo de asta nu e mare lucru. Face parte din viața mea."

Deși oamenii care sunt complet vaccinați sunt bine protejați împotriva bolilor severe sau a decesului din cauza COVID-19, un mic procent dintre aceștia pot avea totuși un caz ușor, uneori atât de ușor încât nici măcar nu știu că îl au.

Acesta este un alt motiv pentru a purta o mască, a spus dr. Alpesh Patel, epidemiolog șef al Departamentului de Sănătate Will County din Illinois. Tatăl său în vârstă locuiește cu el.

„Deși familia mea este complet vaccinată, când ieșim în locuri publice și în magazine ne mascam”, a spus el.

Ei poartă măști pentru a se asigura că nu aduc coronavirusul înapoi acasă. S-ar putea să nu-i rănească pe membrii mai tineri ai familiei sale, dar l-ar putea răni pe tatăl său.

Priya Duggal este epidemiolog la Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, care studiază copiii care suferă de afecțiuni post-COVID-19. Deoarece copiii sub 12 ani nu pot fi încă vaccinați, ea este surprinsă de rezistența unora față de copiii care poartă mască.

„Numărul este mic, dar unii copii au simptome pe termen lung. Și nu putem prezice cine vor fi acei copii”, a spus Duggal. „Ca mamă, știu că majoritatea părinților ar face orice pentru a-și proteja copiii. Este o cerere relativ mică pentru ceva care ar putea salva vieți.”

Contactați Elizabeth Weise la eweise@usatoday.com

Oficialii din domeniul sănătății din destinații turistice populare, cum ar fi Los Angeles și Las Vegas, le cer oamenilor să se mascheze în interior.

Districtul de Sănătate din Sudul Nevada recomandă oamenilor să poarte măști în locuri publice interioare aglomerate – inclusiv cazinourile din Las Vegas – indiferent de statutul de vaccinare, potrivit unui comunicat de vineri .

Joi, județul Los Angeles a anunțat că va reintroduce o politică de mascare în interior ca răspuns la o creștere a cazurilor de COVID-19. Mai multe județe din California au urmat vineri cu recomandări de măști.

Orientările privind măștile sunt menite să ajute la înăbușirea răspândirii COVID-19 și a variantei delta extrem de contagioasă, care a provocat o creștere a cazurilor zilnice în unele regiuni.

Mandat măști: județul Los Angeles să solicite măști în interior – indiferent de starea de vaccinare împotriva COVID-19

De ce s-au schimbat recomandările de mascare?

Districtul de Sănătate din Sudul Nevada a spus: „Folosirea corectă a măștilor s-a dovedit a fi eficientă în a ajuta la prevenirea ca oamenii să primească și să răspândească COVID-19”.

Opt zone din California – județele Alameda, Contra Costa, Marin, San Francisco, San Mateo, Santa Clara și Sonoma și orașul Berkeley – au recomandat vineri ca atât persoanele vaccinate, cât și cele nevaccinate să poarte măști în interior, în spațiile publice.

Îndrumarea este o măsură de precauție pentru cei complet vaccinați și menită „să asigure o verificare ușoară a faptului că toate persoanele nevaccinate sunt mascate în acele locuri”, potrivit unei declarații comune .

Numărul zilnic de cazuri de COVID-19 a crescut în Nevada și California în ultimele săptămâni.

California a raportat vineri 4.651 de cazuri noi – 5,4 la 100.000 de persoane –, potrivit site-ului web al statului . Aproximativ 52% dintre oameni sunt complet vaccinați în stat.

Cazurile zilnice din sudul Nevada – unde varianta deltă este tulpina dominantă – au revenit la niveluri nemaivăzute din februarie. Mai mult de jumătate din populația eligibilă a statului nu este complet vaccinată .

Comitatul Clark – reședința Las Vegas Strip – reprezintă aproape 78% din cazurile de COVID-19 din stat, precum și cea mai mare rată de incidență.

Brian Labus, un epidemiolog la Universitatea din Nevada, Las Vegas, a declarat că Departamentul de Sănătate din Nevada de Sud încearcă să combată răspândirea variantei deltei foarte transmisibile.

„Cifrele noastre sunt în direcția greșită”, a spus Labus. „Recomandările noastre trebuie să se schimbe pentru a se potrivi cu ceea ce face virusul.”

Labus a spus că oficialii din domeniul sănătății vor trebui să ia în considerare consecințele politice și economice înainte de a reimpune restricții sau mandate de masca.

Las Vegas Sands, care operează Venetian on the Strip, a declarat că va solicita personalului vaccinat și nevaccinat să poarte măști de față în timp ce lucrează în zone publice interioare, dar stațiunea nu necesită măști în rândul oaspeților.

MGM Resorts International, care administrează stațiunile Bellagio și alte stațiuni Strip, „monitorizează îndeaproape situația”, dar nu și-a schimbat politica de mascare vineri, potrivit purtătorului de cuvânt Brian Ahern. MGM și Sands intenționează să afișeze semne la intrările publice care împărtășesc noua recomandare de mascare.

Dr. Hana Hakim, membru asociat al Departamentului de Boli Infecțioase din St. Jude, a spus că nu este clar dacă vor fi implementate mai multe politici de mascare a feței. Acest lucru va depinde de ratele de vaccinare și de mai multe date despre prevalența infecțiilor incipiente sau a cazurilor de COVID-19 la cei complet vaccinați, a spus ea.

„Înțelegerea impactului variantei delta asupra eficacității vaccinului va fi esențială în decizia de implementare a remascarei”, a spus Hakim prin e-mail. „Deocamdată, mesajul critic ar fi „vaccinează-te”.

Consultantul de cazinou Debi Nutton a spus că nu se așteaptă ca recomandarea să reducă cererea de călătorie reținută de care a beneficiat Las Vegas.

„În acest moment, călătoriile în Las Vegas sunt mari”, a spus ea. „Cred că oaspeții noștri sunt confortabili. … Nu știu dacă acest lucru va avea un impact uriaș.”

Mascare: orientările privind măștile sunt confuze dacă sunteți vaccinat. Experții defalcă detaliile.

Varianta Delta: Varianta Delta reprezintă 10% din cazurile noi de COVID-19 din SUA. Ar trebui americanii să fie îngrijorați?

Contribuie: Ed Komenda, Reno Gazette-Journal

În Ohio și California, oamenii care se vaccinează au posibilitatea de a obține aluat de tip financiar de la stat. În Indiana, oamenii au primit doar aluat de tip prăjitură.

Vaccinările împotriva COVID-19 au crescut în Ohio după anunțul că în fiecare săptămână, în următoarele cinci săptămâni, până joi, un rezident vaccinat va câștiga 1 milion de dolari.

Alte state au devenit, de asemenea, creative cu stimulente care îi îndeamnă pe rezidenți să-și întindă brațele pentru o vaccinare.

Dar Indiana, până acum, și-a arătat puțin interes în dezvoltarea propriului program, în afară de a distribui biscuiți pentru Girl Scout la unele clinici de vaccinare și tricouri gratuite persoanelor care s-au vaccinat pe Indianapolis Motor Speedway.

„Departamentul de Sănătate din Indiana nu are în vedere stimulente în acest moment”, a trimis purtătorul de cuvânt Megan Wade-Taxter, ca răspuns la o întrebare de la IndyStar.

Varianta sosește: 97 de cazuri de tulpină Delta COVID-19 au fost găsite în Indiana

Mai degrabă, statul desfășoară o campanie de conștientizare publică cu mărturii de la alți rezidenți din Indiana pentru a-și încuraja vecinii să se vaccineze. Furnizorii de asistență medicală din Indiana au primit seturi de instrumente pentru a-i ajuta să vorbească despre vaccinare cu pacienții.

Unitățile mobile traversează statul și în prealabil departamentul de sănătate trimite SMS-uri și e-mail-uri rezidenților din zonă pentru a-i alerta cu privire la oportunitatea de a se vaccina.

Indiana este în urmă națiunii în vaccinări

Totuși, statul rămâne în urma multor altora din țară când vine vorba de vaccinare.

Ohio, care a înregistrat o creștere a vaccinărilor cu 33% după ce a fost anunțat programul Vax-a-Million, a vaccinat complet puțin sub 44% din populația sa totală, potrivit USAFacts . În Indiana, 38% din populația totală a fost vaccinată.

Unele județe din Indiana au propriile lor programe de stimulare pentru a încuraja vaccinarea. Oricine se vaccinează în județul Marion până pe 2 iulie va fi eligibil pentru a câștiga oricare dintre numeroasele premii, inclusiv abonamente Colts, bilete Pacers și intrare la Muzeul Copiilor sau la Grădina Zoologică din Indianapolis.

Dar la nivel de stat în afara Indianei, câștigurile potențiale sunt mult mai mari, variind de la 1 milion de dolari în unele state până la șansa de a lua masa cu guvernatorul New Jersey și soția sa.

Iată ce fac alte state

Asociația Națională a Guvernatorilor a întocmit o listă cu ceea ce oferă statele. Printre stimulente:

Alabama: Persoanele de peste 16 ani care sunt vaccinate sau testate vor fi invitate să-și conducă mașina sau camionul timp de două ture pe Talladega Speedway la viteza de autostradă.

Arkansas: Persoanele care se vaccinează pot primi un certificat cadou de 20 USD pentru o licență de pescuit sau vânătoare sau un bilet de loterie.

California: Săptămâna viitoare, statul va oferi șase vacanțe în California, inclusiv o vizită la un spa sau la Disneyland, o șansă de a-i vedea pe Lakers sau Giants jucând acasă și o excursie de surf la San Diego. De asemenea, statul a acordat 10 premii în valoare de 1,5 milioane de dolari și 30 de premii de 50.000 de dolari și a oferit carduri cadou preplătite sau pentru băcănie în valoare de 2 milioane de dolari.

Illinois: Cincizeci de mii de oameni care se vaccinează vor primi bilete gratuite la parcul de distracții Six Flags.

Kentucky: Pe urmele lui Ohio, Kentucky avea trei desene de 1 milion de dolari pentru adulții care au fost vaccinați și acorda burse complete universităților publice din Kentucky pentru 15 tineri vaccinați aleși la întâmplare, cu vârste între 12 și 17 ani.

Louisiana: Oricine a fost vaccinat, nu doar rezidenții, are intrare gratuită în orice parc de stat Louisiana până la sfârșitul lunii iulie.

Contents